ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ, joka nauttii B2B myynnistä

Haemme Espooseen

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ, joka nauttii B2B myynnistä

Asiakkuuspäällikkönä vastaat  tuote-ja viestintäpalvelu Rakennusfakta.fi nimetyistä asiakassuhteista ja uusasiakashankinnasta. Tehtävänäsi on myydä digitaalisia viestintäratkaisuja asiakaskunnan tarpeisiin.

Toimit aktiivisesti ja itsenäisesti asiakkaiden kanssa ja olet osa yhteen hiileen puhaltavaa myyntiä, joka vastaa Rakennusfakta.fi:n liiketoiminnan tavoitteiden toteutumisesta. Tehtäväsi edellyttää luontevaa ja asiantuntevaa kommunikointia kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostilla sekä valmiutta säännölliseen matkustamiseen pääkaupunkiseudulla sekä aika ajoin muualla kotimaassa.

Etsimme aidosti myynnillisistä haasteista nauttivaa henkilöä, joka motivoituu tuloksen tekemisestä.

Itsenäinen työote, kyky jämäkkään myyntiprosessin läpivientiin sekä halu edistää asiakkaan liiketoimintaa kuuluvat hakemamme henkilön ominaisuuksiin. Arvostamme kaupallista (esim. AMK tasoista) pohjakoulutusta ja eduksi laskemme kokemuksen menestyksellisesti b-to-b myynnistä.

Tarjoamme motivoituneen ja kannustavan työyhteisön vakavaraisessa yhtiössä. Tehtävä on vakituinen.

Palkkaus koostuu pohjapalkasta ja provisiosta.

Valitsemme henkilön heti, kun löydämme tehtävään sopivan.

Lisätietoa tehtävästä antaa Hannu Kottonen, 050 – 4446852 tai hannu.kottonen@rpt.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.12.2017 mennessä rekry@rpt.fi.


RPT Docu Oy on osa Pohjoismaiden johtavaa rakennusalan tietopalvelu- ja mediakonsernia Docu Nordicia. RPT Docu Oy:n liikevaihto vuonna 2016 oli 6,9 Meur ja toimitiloissamme Espoon Kivenlahdessa työskentelee yli 50 henkeä.

Olemme toimineet Suomessa jo vuodesta 1975 ja tuotemerkkejämme ovat Projektiuutiset, Rakenna Oikein, Korjaa Oikein, Rakennusfakta.fi, CityMark, Kiinteistöposti, SIR-tietokanta & Faktanet Live

Hakusanat: myyntipäällikkö, asiakaspäällikkö, asiakkuuspäällikkö, avainasiakaspäällikkö, myynti

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail