CityMark

CM_logo_tahti_1000
CityMark – Toimitilat tuottamaan

CityMark-palvelun ideana on saattaa yhteen vuokralaiset ja vuokranantajat juuri oikealla hetkellä.

CityMark Aktiivimuuttajat palvelusta löydät yritykset, joiden vuokrasopimus on päättymässä keskimäärin lähimmän kahden vuoden sisällä ja jotka haluavat vaihtoehtoja uusiksi toimitiloiksi. Palvelun tietokannan päivitys on jatkuvaa ja raportoimme päivittäin tiedot uusista aktiivimuuttajista.

CityMark Projekti on palvelu, jolla löydät ne pääkaupunkiseudun yritykset, jotka soveltuvat tilojesi käyttäjäksi. Selvitämme puolestasi vuokrasopimusten päättymisajankohdat, vuokratasot ja mahdollisten uusien tilojen tarpeet ja toiveet kuten sijainti- ja tilavaatimukset, liikenneyhteydet ja muut kriteerit.

CityMark Yritysmuuttajat-palvelu tarjoaa käyttöösi juuri nyt ajankohtaisia myyntikontakteja – tietoa yrityksistä, jotka tarvitsevat esimerkiksi
toimistokalusteita, konttoritekniikkaa, esitystekniikkaa, muuttopalveluja ynnä muita. Yritysmuuttajat tarjoaa sinulle jatkuvasti uusia myyntikontakteja ympäri vuoden.

Älä seisota toimitiloja tyhjinä, vaan ota heti yhteyttä!

Kristofer Kähärä
Avainasiakaspäällikkö
+358 50 3658269
kristofer.kahara@rpt.fi
Sami Jokinen
Avainasiakaspäällikkö
+358 50 4446856
sami.jokinen@rpt.fi
Terho Rehmonen
Projektivastaava
+358 50 3874073
terho.rehmonen@rpt.fi

CityMark on Suomen ainoa lehti, joka tietää tiloja tarvitsevat yritykset

CityMark on RPT:n omaan tietokantaan perustuva media: teemme tutkimusta ja tiedämme, mitkä yritykset pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla tarvitsevat uusia tiloja seuraavien 18 kuukauden aikana. Vuokratietokannassamme ovat vuokratiloissa toimivat, yli viisi henkilöä työllistävät yritykset. CityMark postitetaan yritysten päättäjille, jotka miettivät työn ja työtilojen tulevaisuuden tarpeita. Paperilehti lähetetään 6000:lle kohderyhmän ytimessä olevalle. Näköislehden saa yli 10 000 toimitilojen ammattilaista.

Lue lisää lehden tarjoamista mahdollisuuksista

 


Haluatko että kerromme lisää?

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin jutellaan.

Nimi:*
Sähköposti:*
Puhelin:
-
Yritys:*
Lisätietoja:
Täytä kentässä näkyvät merkit:

* Pakollinen kenttä


Rekisteriseloste

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail