Media

RPT lehtiperhe

RPT Media on syntynyt sille vahvalle perustalle, jonka ammattirakentamisen, pientalorakentamisen sekä teollisuuden jatkuva seuranta on muodostanut. Kaikille julkaisemillemme lehdille on tunnusomaista laaja ja tarkkaan kohdistettu jakelu kohderyhmässään sekä korkea laatu.

Projektiuutiset on rakennusalan ammattilehti, joka esittelee Suomen näyttävimmät rakennusprojektit tekijöineen niille, jotka tekevät päätöksiä rakennushankkeiden urakoitsija- ja materiaalivalinnoista. Seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvän lehden jakelu perustuu RPT:n reaaliaikaiseen hanketietokantaan; lehti postitetaan hankkeissa toimiville vastuuhenkilöille.

Lue näköislehti
Lataa 2017 mediakortti
Lataa 2018 mediakortti
www.projektiuutiset.fi

 


Rakenna Oikein, Korjaa Oikein on opas omakotirakentajille ja -korjaajille. Vuosittain tehtävän oppaan artikkelit  kirjoitetaan yhteistyössä pientalorakentamisen asiantuntijoiden kanssa. Opasta jaetaan suoraan rakentajille ja korjaajille ympäri vuoden järjestettävillä alan messuilla. Lisäksi opas postitetaan viranomaistietojen perusteella rakennusluvan saaneille sekä tonttikaupan tai tonttivarauksen tehneille.

Lataa 2018 mediakortti
www.rakennaoikein.fi

 


Toimitiloihin keskittyvän CityMark-lehden vahvuus on tarkka ja oikein kohdistettu jakelu: lehden saajat päättävät toimitilojen vuokraamisesta. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä CityMark esittelee toimitilojen viimeisimmät kuulumiset.

Lue näköislehti
Lataa 2017 mediakortti
Lataa 2018 mediakortti
www.citymark.fi

 


kp_kansikplogo_2013_nettitaso

Lehti kiinteistönpidon ja korjausrakennuttamisen päättäjille.

Kiinteistöpostin suurimman lukijaryhmän muodostavat asunto-osakeyhtiöiden todelliset päätöksentekijät: hallitusten puheenjohtajat, ammatti-isännöitsijät sekä sivutoimiset isännöitsijät. Vuonna 2017 ilmestyy kuusi valtakunnallista puheenjohtajanumeroa, kaksi Pääkaupunkiseutu-extraa ja yksi Tulevaisuuden Isännöinti -seminaariextra.

Lataa 2017 mediakortti
Lataa 2018 mediakortti
www.kiinteistoposti.fi

 


 

Onko yrityksenne muuttanut, tai oletko vaihtanut työpaikkaa?
Ilmoita meille osoitteenmuutoksesta.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail