Media

RPT lehtiperhe

RPT Media on syntynyt sille vahvalle perustalle, jonka ammattirakentamisen, pientalorakentamisen sekä teollisuuden jatkuva seuranta on muodostanut. Kaikille julkaisemillemme lehdille on tunnusomaista laaja ja tarkkaan kohdistettu jakelu kohderyhmässään sekä korkea laatu.

Projektiuutiset 5-2018

Projektiuutiset on rakennusalan ammattilehti, joka esittelee Suomen näyttävimmät rakennusprojektit tekijöineen niille, jotka tekevät päätöksiä rakennushankkeiden urakoitsija- ja materiaalivalinnoista. Seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvän lehden jakelu perustuu RPT:n reaaliaikaiseen hanketietokantaan; lehti postitetaan hankkeissa toimiville vastuuhenkilöille.
Lue näköislehti
Lataa 2018 mediakortti
Lataa 2019 mediakortti
www.projektiuutiset.fi

KP5_2018_kansi1

kplogo_2013_nettitasoLehti kiinteistönpidon ja korjausrakennuttamisen päättäjille. Kiinteistöpostin suurimman lukijaryhmän muodostavat asunto-osakeyhtiöiden todelliset päätöksentekijät: hallitusten puheenjohtajat, ammatti-isännöitsijät sekä sivutoimiset isännöitsijät. 
Lue näköislehti
Lataa 2018 mediakortti
Lataa 2019 mediakortti
www.kiinteistoposti.fi

rakennaoikein2018

RPT:n julkaisema Rakenna Oikein, Korjaa Oikein on pientalorakentajille ja -korjaajille tarpeellinen 30 000 kappaleen erikoisjulkaisu, jota jaetaan vain alan messuilla ja jonka artikkeleista vastaavat alan asiantuntijat. Näyttävän oppaan aihekokonaisuuksia ovat muiden muassa energia, rakenteet, talotekniikka ja sisustus. Oppaan alkuosassa on laaja pientalorakentamiseen liittyvien ajankohtaisten uutisten sivusto.
Lataa 2019 mediakortti
www.rakennaoikein.fi

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail