Lähtisitkö silloin kanssani…

Merelle? Tämä Kiinteistöposti on erinomainen tietolähde isännöitsijöille ja taloyhtiöiden päättäjille. Hyvistä ja ajankohtaisista artikkeleista huolimatta aina joku kysymys jää vastaamatta. Kysymiseen ja vastaamiseen on oiva paikka Tulevaisuuden Isännöinti -seminaariristeilyllä 17.–19. toukokuuta.

Kiinnostaako EU:n pian voimaan astuva GDPR-tietosuoja-asetus ja miten se vaikuttaa taloyhtiön dokumentteihin? Vai onko talossanne toimimaton painovoimainen ilmanvaihto ja haluaisitte sen korjaukseen ammattilaisen näkemyksen? Entä digitaalistuva isännöinti ja taloyhtiön arvon kehitys? Seminaariesitysten lisäksi asiantuntijat ovat valmiina vastaamaan taloyhtiöväen kysymyksiin.

Laivalla on myös mukana yli 20 yritystä, jotka kertovat uusimmista palveluistaan ja tuotteistaan seminaarissa ja KontaktiFoorumin näyttelytilassa, mutta osallistujilla on myös mahdollisuus varata kahdenkeskisiä tapaamisia yritysten kanssa.

Seminaarilaivan parhaat sviitit on jo varattu, mutta vielä mahtuu mukaan antoisalle matkalle.
Ilmoittautuminen käy näppärästi tulevaisuudenisannointi.fi-seminaarisivustolla.

Tulevaisuuden Isännöinti -seminaari on hyvä tapa ajaa sisään taloyhtiön vastavalitut päättäjät. Juuri nyt on yhtiökokousten tiivistä aikaa, ja moni hallitus kaipaa uusia voimia. Hallitukseen ja sen puheenjohtajaksi lähteminen on vastuunottoa asuntoosakeyhtiön arvon kasvattamisesta. Hallitusvastuussa ei ole pelättävää, mutta jonkin verran rohkeutta vaaditaan, jos taloyhtiön hallinto on ajautunut väärille urille ja suunta pitää muuttaa. Päätöksenteon pitää olla läpinäkyvää, osallistavaa ja tasa-arvoista.

Halusta huolimatta kaikilla ei ole antaa aikaa iltojen ja joskus myös varhaisten aamujen kokouksiin, joita voi olla paljon suurten peruskorjausten aikaan. Mutta on hyvä muistaa, että hallitus ei ole ainoa paikka vaikuttaa. Jokaisella osakkaalla on mahdollisuus olla aktiivinen. Hallitukselle voi tehdä esityksiä ja hallituksen ehdotuksiin voi tehdä vastaehdotuksia. Asunto-osakeyhtiölaista löytyy hyvät ohjeet aktivisteille.

Jaana Ahti-Virtanen
päätoimittaja

Facebooktwitterlinkedinmail