Asiakaspäällikkö

Meillä on paikka sinulle - energinen ja aktiivinen Asiakaspäällikkö

Tehtävänkuva:

Vastuullasi on tietopalveluiden myynti. Myyt palvelua pääosin ammattirakentajille, rakennusliikkeille ja urakoitsijoille. Työ on aktiivista ja kartoittavaa asiantuntijamyyntiä. Keskityt uusasiakashankintaan ja vastaat koko myyntiprosessista aina ensikontaktista kaupantekoon saakka. Kartoitat asiakasyritystesi tarpeita ja tarjoat ratkaisun heidän liiketoimintaansa RPT Docu tietopalvelun avulla. Teet myyntityötä sekä puhelimitse että myös kentällä asiakasrajapinnassa. Yrityksen sijaintipaikka on Espoo. Yritys tarjoaa kattavan perehdytyksen työhön.

Yleistä:

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on näkemystä ja pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia. Olet jo aikaisemmin tehnyt myyntityötä ja uusasiakashankinta on sinulle luontaista. Toimit oma-aloitteisesti ja pystyt tekemään työtä itsenäisesti, mutta olet myös tiimipelaaja. Sinulla on kunnianhimoa ja positiivisuutta, sekä hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Haluat työskennellä osana menestyvää yritystä ja olet omalla työpanoksellasi mukana rakentamassa yrityksen kasvua.

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työn ammattilaisten parissa
- Laadukkaan palvelun myytäväksesi
- Rennon työilmapiirin
- Valmennusta ja perehdytyksen
- Kilpailukykyisen palkkauksen

Odotamme sinulta:

- Kokemusta myyntityöstä
- Energistä ja positiivista asennetta
- Aktiivista ja oma-aloitteista työnotetta
- Hyviä sosiaalisia taitoja

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa JobGon rekrytointikonsultti Lisa Mielonen, lisa.mielonen@jobgo.com tai puh. keskiviikkona 3.7. klo 12-14 ja torstaina 11.7. klo 9-11 välisenä aikana. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 18.7. mennessä.

HAE TEHTÄVÄÄN TÄSTÄ

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail