Tule meille dataliiketoiminnan kehityspäälliköksi

Nykyinen tittelisi voisi olla esimerkiksi Constructor Market Analyst, Customer Data Analyst tai Market Data and Research Manager. Mutta tittelillä ei ole niin väliä: haemme kokenutta, näkemyksellistä ja virtaa täynnä olevaa henkilöä rakennusalan tiedon ytimeen, analysoimaan, ylläpitämään ja luomaan datatuotteita kiinteistö- ja rakennusalalle tiedolla johtamista varten.

Tullessasi meille otat ensin haltuun ja kehität jo käytössä olevia liiketoimintamme prosesseja, raportointeja ja mittareita. Tehtävä myös kehittyy ja kasvaa tekijänsä mukana – pääset jättämään oman kädenjälkesi yrityskulttuuriimme.

Tärkeimmät datatuotteet ovat meillä jo olemassa, mutta ainutlaatuisen datan rikastamisesta syntyy myös uusia tuotteita ja uutta liikevaihtoa niin meille kuin asiakkaillemmekin. RPT Byggfakta on tutkinut ja jalostanut kiinteistö- ja rakennusalan dataa Suomessa jo 46 vuoden ajan.

Uusi dataliiketoiminnan kehityspäällikkömme pääsee mukaan kansainväliseen konserniin. Lue tästä lisää vahvasta ja kasvavasta konsernistamme: https://www.rpt.fi/rpt-docu-oy-on-nyt-rpt-byggfakta-oy

RPT Byggfakta Oy:n palveluksessa on yli 50 työntekijää. Joukossa on päälliköitä ja johtajia, jotka pitävät hallussaan suuria kokonaisuuksia mutta osallistuvat itsekin aktiivisesti työn tekemiseen. Tätä odotamme myös uudelta dataliiketoiminnan kehityspäälliköltämme: olet sosiaalinen, ryhmätyöhön ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvä, systemaattinen ja kaupallisuuden ymmärtävä. Saat koko työyhteisön tuen, ja sinulla on käytössäsi oma tutkimusosasto, jonka kanssa pystytte tekemään tiedolla johtamisen räätälöityjä työkaluja kiinteistö- ja rakennusalan toimijoille.

Lähetä hakemuksesi, cv:n ja palkkatoiveesi osoitteeseen sampsa.seppala@rpt.fi.

Toimi nopeasti, sopivan henkilön löydyttyä pyrimme täyttämän paikan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä, Sampsa Seppälä, toimitusjohtaja, sampsa.seppala@rpt.fi tai p. 050 5431185.

Facebooktwitterlinkedinmail