Markkinointipäällikkö

RPT tuntee ammattirakentamisen hankkeet Suomessa, ja tietokantojemme ainutlaatuisella datalla autamme rakennus- ja kiinteistöalan yrityksiä kasvamaan.

Haemme kasvavaan organisaatioomme myyntihenkistä markkinointipäällikköä.

Tehtäväsi on kasvattaa RPT:n arvoa sekä tietopalveluiden ja julkaisujen kysyntää ja myyntiä vahvalla panoksellasi.

Päivittäisessä työssäsi johdat, suunnittelet ja kehität markkinoinnin ja viestinnän aktiviteettejä sekä vastaat markkinointimateriaaliemme tuottamisesta yhdessä tiimisi sekä konsernimme muiden maiden työtovereiden kanssa.

Olet inspiroiva, positiivinen ja avoin persoona, joka pärjää yllättävissäkin tilanteissa sosiaalisen luonteesi ansiosta. Olet tottunut hoitamaan monia eri kokonaisuuksia samaan aikaan järjestelmällisesti, itsenäisesti ja samalla luovasti. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Olet tottunut julkaisujärjestelmien käyttäjä, hallitset WordPressin, SharePointin sekä kuvankäsittely-, grafiikka- ja taitto-ohjelmat. Olet tottunut seuraamaan ja analysoimaan verkkoanalytiikan työkaluja. Työskentelytapaasi kuvaavat aloitteellisuus ja tuloshakuisuus.

Odotamme sinulta kokemusta markkinoinnin ja/tai viestinnän tehtävistä sekä hyvää digitaalisen median osaamista. Haluat kehittyä sekä käyttää osaamistasi ja luovuuttasi myynnin kasvattamiseen markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Aikaisemmat onnistumiset b2b -markkinoinnista katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, haasteellisen ja itsenäisen tehtävän, jossa saat hyödyntää osaamistasi osana ammattitaitoista tiimiä. Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa.

Tykkäätkö kääriä hihat ja olla mukana luomassa erinomaista työpaikkaa?

Lähetä hakemuksesi, cv:n ja palkkatoiveesi osoitteeseen sampsa.seppala@rpt.fi.

Toimi nopeasti, sopivan henkilön löydyttyä pyrimme täyttämän paikan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä, Sampsa Seppälä, toimitusjohtaja, sampsa.seppala@rpt.fi tai p. 050 5431185.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail