Asiakkuuspäällikkö / Mediamyyjä

Töitä tarjolla energiselle ja aktiiviselle asiakkuuspäällikölle / mediamyyjälle

Haluatko olla myymässä mediatilaa Suomen mielenkiintoisempia rakennushankkeita esittelevään Projektiuutiset-lehteen, asunto-osakeyhtiöiden asioita käsittelevään Kiinteistöposti-lehteen ja tarjota asiakasyrityksille räätälöityjä ratkaisuja markkinointiin?

Tehtävänkuva:
Vastuullasi on mediatilan ja ratkaisujen myynti mm. arvostettuihin Projektiuutiset- ja Kiinteistöposti-lehtiin sekä suoramarkkinointiratkaisujen myynti SIR-rekisteriin. Myyt mediatilaa ja markkinointiratkaisuja pääosin ammattirakentajille, materiaalintoimittajille, rakennusliikkeille ja urakoitsijoille. Työnkuva on aktiivista puhelinmyyntiä. Vastaat koko myyntiprosessista aina ensikontaktista kaupantekoon saakka. Kartoitat asiakasyritystesi tarpeita ja tarjoat ratkaisun heidän liiketoimintaansa RPT Docu Oy:n medioiden ja palveluiden avulla. Teet myyntityötä pääsääntöisesti puhelimitse, mutta hallitset myös henkilökohtaiset tapaamiset. Työn sijaintipaikka on Espoo. RPT tarjoaa kattavan perehdytyksen työhön.

Yleistä:
Tehtävässä menestyt, kun olet ahkera, aloitteellinen, sinulla on näkemystä ja pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia. Myyjänä sinulla on nälkä päästä budjettiin ja suhtaudut intohimoisesti myyntiin. Olet jo aikaisemmin tehnyt vastaavaa myyntityötä ja puhelintyöskentely on sinulle luontaista. Toimit hyvin tiimissä, mutta pystyt tekemään työsi myös itsenäisesti etkä pelkää kovaakaan vauhtia. Olet kunnianhimoinen ja positiivinen sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Haluat työskennellä osana menestyvää yritystä ja olet omalla työpanoksellasi mukana rakentamassa yrityksen kasvua.

Tarjoamme sinulle:
– Vakituisen työn ammattilaisten parissa
– Laadukkaat ja ammattilaisten arvostamien lehtien mediatilat ja rekisterit myytäväksesi
– Mukavat työkaverit
– Valmennusta ja perehdytyksen
– Kilpailukykyisen palkkauksen

Odotamme sinulta:
– Soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi
– Kokemusta myyntityöstä, printtimedian myyntikokemuksesta on etua
– Energistä ja positiivista asennetta
– Aktiivista ja oma-aloitteista työnotetta
– Hyviä sosiaalisia taitoja

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Hannu Kottonen hannu.kottonen@rpt.fi

Hae paikkaa alla olevalla lomakkeella

PDF muotoisena
Facebooktwitterlinkedinmail