Myyntiassistentti

Haemme mediatiimiimme Myyntiassistenttia Espooseen.

Tehtäväsi on tärkeä osa myyntiprosessiamme. Paikka täytetään HETI etsimämme henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Tuet myyntiassistentin tehtävässäsi kokonaisvaltaisesti mediamyyntiorganisaatiotamme. Monipuoliseen työnkuvaan sisältyy muun muassa yhteydenpitoa eri sidosryhmien kanssa, asiakirjahallintaa ja CRM-järjestelmätietojen ylläpitoa. Lisäksi vastuullasi on mediaratkaisuihin liittyvien ratkaisujen mahdollistaminen, mainostrafiikki ja mediatuotannon organisointi yhdessä myynti- ja tuotantotiimin kanssa. Osallistut myös markkinointitiimin kanssa tehtävään ideointiin ja materiaalipäivitykseen liittyvään työhön. Ylipäätään huolehdit toimiston arjen sujumisesta reippaalla ja oma-aloitteisella toimintatyylilläsi ja varmistat, että olet apuna siellä, missä sinua tarvitaan.

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestymistäsi tukee soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi) ja aikaisempi kokemuksesi vastaavanlaisista työtehtävistä (esim. myynti- tai toimistoassistentin tehtävistä). Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että osana tiimiä, kannat vastuun omista töistäsi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sopeudut joustavasti vaihtuviin työtilanteisiin ja kykenet toimimaan ajoittain kiireisessäkin aikataulussa. Olet asenteeltasi aurinkoinen asiakaspalvelija niin sisäisessä kuin ulkoisessakin viestinnässä. Sinulla on ajantasaiset IT-taidot ja MS Office-ohjelmat ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Omaat valmiuden työskennellä suullisesti ja kirjallisesti sekä englannin, ruotsin että suomen kielellä.

Tarjoamme

RPT tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, toimivat työskentelytilat sekä työtäsi tukevan työyhteisön.                                

Arvostamme sitoutunutta, kunnianhimoista tiimipelaajaa, joka pyrkii työpanoksellaan kohti ammattimaisuutta.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa JobGon rekrytointikonsultti Jonna Salesvuo, jonna.salesvuo@jobgo.com tai puh. 045 787 63236 keskiviikkona 3.7. klo 12-14 ja torstaina 11.7. klo 9-11 välisenä aikana. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 18.7. mennessä.

HAE TEHTÄVÄÄN TÄSTÄ

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail