RPT Docu Oy osti Suomen Media-Kamarin

RPT-Docu-Oy-toimitilat

RPT Docun toimitilat sijaitsevat Espoon Kivenlahdessa Kiviruukin teollisuusalueella. Yrityksessä työskentelee 50 tietopalvelujen ja median ammattilaista. Kuva: RPT

RPT Docu Oy on ostanut 100 prosenttia Suomen Media-Kamari Oy:n osakkeista. Kauppakirja allekirjoitettiin Espoossa keskiviikkona 1.6.2016. Kauppaan sisältyy myös Suomen Media-kamarin tytäryhtiö Kiinteistöposti Oy.

Suomen Media-Kamarin toimitusjohtaja Matti Karppanen jatkaa työskentelyään yrityksessä RPT Docu Oy:n alaisuudessa ja vastaa Suomen Media-Kamarin suotuisasta kehityksestä.

Kaupan myötä RPT Docu Oy:n palvelukseen siirtyy kuusi henkilöä.

Suomen Media-Kamarin liikevaihto on noin miljoona euroa. Yrityksellä on kolme toiminta-aluetta. SIR-tietokannassa on yhteystiedot lähes 70 000 taloyhtiöpäättäjälle eli taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille ja isännöitsijöille.  Media-Kamarin julkaisema Kiinteistöposti tavoittaa saman kohderyhmän kymmenisen kertaa vuodessa, ja lisäksi yritys järjestää konferensseja ja seminaareja samalle kohderyhmälle.

Suomen Media-Kamarin toimipiste on ollut Vihdin Nummelassa. Yritys henkilökuntineen siirtyy RPT Docu Oy:n tiloihin Espoon Kivenlahteen syksyllä 2016.

– Suomen Media-Kamari ja Kiinteistöposti ovat hyviä tuotteita. Yritysten henkilökunta on osaavaa ja toiminta vakiintunutta. Näemme toteutuneessa yrityskaupassa suuria kehittymis- ja synergiamahdollisuuksia; asiakkaamme saavat uusia väyliä näkyä kiinteistö- ja rakennusalan medioissa, RPT Docu Oy:n toimitusjohtaja Mikko Saastamoinen sanoo.

RPT Docu Oy kuuluu Pohjoismaissa toimivaan Docu Nordic Group -konserniin, joka on Pohjoismaiden johtava rakennusalan tietopalvelujen tuottaja ja kustantaja. Docu Nordic -konsernin omistaa Segulah IV -pääomarahasto. RPT Docu Oy:n liikevaihto vuonna 2015 oli kuusi miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa on 50 henkeä, ja sen tunnettuja tuotemerkkejä ovat Projektiuutiset, CityMark, Rakenna Oikein, FaktaNetLive ja Rakennusfakta.

Lisätietoja yrityskaupasta antaa toimitusjohtaja Mikko Saastamoinen, 0400 934056.

Facebooktwitterlinkedinmail