RPT Docu Oy toivottaa hyvää kesää!

RPT:n ahkera ja aikaansaava henkilökunta on siirtynyt kesälaitumille. Toimistomme on avoinna seuraavan kerran 1.elokuuta.

RPT näkyy kuitenkin myös kesällä. Projektiuutisten numero 4/2016 on juuri ilmestynyt; näköislehteä pääsee tutkimaan osoitteessa www.projektiuutiset.fi. Nelosessa esitellään muiden muassa Töölön kirjaston peruskorjaus, Ruoveden uusi hirsinen seurakuntakeskus, espoolaisen vuokrakerrostalon peruskorjaus ja Maitokolmion pakkaamo ja varasto Toholammilla.

Muhkean Rakenna Oikein, Korjaa Oikein -oppaamme saa mukaansa Seinäjoen asuntomessuilta 8.7–7.8.2016. RPT:n osasto ulkonäyttelyalueella on numero Ua23. Opasta on jaossa myös puutarha-alan messuilla Hattulan Lepaassa 11.–13.8.2016. Oppaan saa lahjaksi, kun vastaa pientalorakentamista ja -korjaamista koskevaan kyselyymme.

kesalehdet

RPT Docu Oy kuuluu Pohjoismaissa toimivaan Docu Nordic Group -konserniin, joka on Pohjoismaiden johtava rakennusalan tietopalvelujen tuottaja ja kustantaja. Docu Nordic -konsernin omistaa Segulah IV -pääomarahasto. RPT Docu Oy:n liikevaihto vuonna 2015 oli kuusi miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa on 50 henkeä, ja sen tunnettuja tuotemerkkejä ovat Projektiuutiset, CityMark, Rakenna Oikein, FaktaNetLive ja Rakennusfakta.

Facebooktwitterlinkedinmail