RPT Docu Oy

RPT Docu Oy on puolueeton rakennusalan ja teollisuuden tietopalveluihin ja kustannustoimintaan erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 1975.

Seuraamme rakentamista

Rakennamme tietopalveluita, joiden avulla rakennusaine- ja tarviketeollisuus, urakoitsijat ja suunnittelijat löytävät päätöksentekijät oikeissa rakennusprojekteissa oikeaan aikaan. Keräämme tiedot puhelinhaastatteluin rakennuttajilta. Jatkuva yhteydenpito yritysten, valtion, kuntien ja yhteisöjen rakennuttajaorganisaatioihin on toimintamme perusta.

CityMark tarjoaa toimitilojen ja kiinteistöjen vuokranantajille ja rakennuttajille kattavasti tietoa kaupunkialueiden vuokralaisten jatkuvasti muuttuvista tarpeista. Tutkimme ja autamme teitä löytämään sopivat vuokralaiset toimitiloihinne ja kiinteistöihinne. Olemme jatkuvasti yhteydessä toimitilavuokralaisiin ja kartoitamme heidän nykyiset vuokrasuhteensa sekä tulevat tarpeensa. CityMark auttaa teitä optimoimaan hankintaprosessejanne ja saamaan vuokratilanne tehokkaaseen käyttöön.

Julkaisemme rakennusalan johtavia ammattilehtiä

Projektiuutiset ja omakotirakentamisen ja remontoinnin erikoisjulkaisu Rakenna Oikein, Korjaa Oikein kuuluvat lehtiperheeseemme. Mediamme ovat vakiinnuttaneet asemansa toimivina mainosvälineinä rakennusalalla.

RPT Docu Oy:n ja sen tytäryhtiöiden liikevaihto vuonna 2018 oli 7,2 milj. €. Palveluksessamme on Suomessa noin 60 henkilöä. Kuulumme kansainväliseen Docu Nordic Group-konserniin, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Docu Nordic Group on Pohjoismaiden johtava rakennusalan tietopalvelujen tuottaja ja kustantaja. Docu Nordic konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 513 MSEK  ja yhtiön palveluksessa oli noin 350 työntekijää. Lisätietoja Docu Nordic Group:sta (www.docunordic.com). Docu Nordic konsernin pääomistaja on pääomarahasto Stirling Square III rahasto.


Rekisteriseloste

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail