CityMark


CityMark – Toimitilat tuottamaan

CityMark-palvelun ideana on saattaa yhteen vuokralaiset ja vuokranantajat juuri oikealla hetkellä.

CityMark Lead on palvelu, josta saatte jatkuvaa tietoa yrityksistä, jotka etsivät toimitilaa. Ajankohtaista tutkimukseen perustuvaa tietoa, joka sisältää yrityksen muuttosuunnitelmat, tilatarpeet, yhteystiedot ja sopimustiedot.

Citymark Move – Palveluja ja tuotteita yritysmuuton yhteydessä tarjoavalle. Tarjoamme teille tietoja yrityksistä, jotka ovat allekirjoittaneet vuokrasopimuksen ja aikovat muuttaa tai laajentaa toimintaa. Saatte kaiken tarvittavan informaation, kuten tiedon muuton ajankohdasta, osoitteet ja yhteyshenkilöt.
Tiedämme, mitkä yritykset ovat allekirjoittaneet vuokrasopimuksen ja ovat muuttamassa tai laajentamassa toimintaa. Haluatteko tekin tietää?

Citymark Project – Onko teillä vapaita toimitiloja? Yhdessä teidän, asiakkaamme, kanssa tunnistamme ja valikoimme tietokannastamme oikean kohderyhmän kohdennettuun markkinointikampanjaan. Ammattitaitoisen henkilökunnan ja ainutlaatuisen aineiston avulla autamme löytämään sidosryhmät, tulevat vuokralaiset ja liiketoimintamahdollisuudet. Tehokas ja nopea ratkaisu vapaille toimitiloillenne!

CityMark.today on aktiivinen uutissivusto, joka julkaisee päivittäin kaupallisille vuokralaismarkkinoille, erityisesti toimistovuokralaisille, suunnattuja ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita. Sisältö kattaa suurimmat talousalueet ja sisältää mm. artikkeleita, jotka tarjoavat vinkkejä toimitilamuutokseen. Lisäksi kuukausittain ilmestyy sivustoon liittyvä uutiskirje. Tutustu sivustoon osoitteessa citymark-today.fi.

Uutiskirjeemme tavoittaa kaikki ne, jotka ovat aktiivisesti kiinnostuneita vuokralaismarkkinoista. Uutiskirje lähetetään noin 10 000 vastaanottajalle, kerran viikossa.

Sähköpostimarkkinointi – Lähetä yksilöllinen viesti yhteyshenkilöillemme!
Tehokasta ja kohdennettua viestintää vahvistamaan muuta markkinointia! Räätälöityä – ainutlaatuista – yksilöllistä!
Voimme lähettää viestejä, joissa yrityksenne on lähettäjänä, yrityksenne omalla sisällöllä, meidän tarjoamiimme sähköpostiosoitteisiin.

Älä seisota toimitiloja tyhjinä, vaan ota heti yhteyttä!

Heidi Riiheläinen
Myyntiryhmäpäällikkö
+358 50 594 2989
heidi.riihelainen@citymark.fi
Terho Rehmonen
Tutkimusryhmäpäällikkö
+358 50 3874073
terho.rehmonen@citymark.fi

Haluatko että kerromme lisää?

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin jutellaan.


Rekisteriseloste

Facebooktwitterlinkedinmail