Byggefakta FI
Ammattilainen Sitoutunut Tiimipelaaja

RPT Byggfakta Oy

RPT Byggfakta Oy on puolueeton rakennusalan ja teollisuuden tietopalveluihin ja kustannustoimintaan erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 1975.

Seuraamme rakentamista

Rakennamme tietopalveluita, joiden avulla rakennusaine- ja tarviketeollisuus, urakoitsijat ja suunnittelijat löytävät päätöksentekijät oikeissa rakennusprojekteissa oikeaan aikaan. Keräämme tiedot puhelinhaastatteluin rakennuttajilta. Jatkuva yhteydenpito yritysten, valtion, kuntien ja yhteisöjen rakennuttajaorganisaatioihin on toimintamme perusta.

CityMark tarjoaa toimitilojen ja kiinteistöjen vuokranantajille ja rakennuttajille kattavasti tietoa kaupunkialueiden vuokralaisten jatkuvasti muuttuvista tarpeista. Tutkimme ja autamme teitä löytämään sopivat vuokralaiset toimitiloihinne ja kiinteistöihinne. Olemme jatkuvasti yhteydessä toimitilavuokralaisiin ja kartoitamme heidän nykyiset vuokrasuhteensa sekä tulevat tarpeensa. CityMark auttaa teitä optimoimaan hankintaprosessejanne ja saamaan vuokratilanne tehokkaaseen käyttöön.

Julkaisemme rakennusalan johtavia ammattilehtiä

Projektiuutiset ja Kiinteistöposti kuuluvat lehtiperheeseemme. Mediamme ovat vakiinnuttaneet asemansa toimivina mainosvälineinä rakennusalalla.

 

Tervetuloa tutustumaan meihin sekä tuotteisiimme!

Terveisin, RPT Byggfakta Oy:n väki

 

RPT Byggfakta Oy:n liikevaihto vuonna 2019 oli 7,6 milj. €. Palveluksessamme on Suomessa noin 60 henkilöä. Kuulumme kansainväliseen Byggfakta Group -konserniin, joka on Pohjoismaiden johtava rakennusalan tietopalvelujen tuottaja. Lisätietoja Byggfakta Group:sta.

Arvot

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. In, exercitationem facere ab modi nulla fuga beatae tenetur velit? At temporibus officiis facere error non quos quidem fuga sed facilis iste.

Support

Få en guided rundtur i vores projektdatabase
- sådan sætter du programmet op

Du kan også kontakte os på

+45 7025 3031

Vi sidder klar ved telefonen alle
hverdage mellem 8.00-16.00.