Byggefakta FI
Sitoutunut Ammattilainen Kunnianhimoinen Tiimipelaaja

RPT Byggfakta Oy

RPT Byggfakta Oy on puolueeton rakennusalan ja teollisuuden tietopalveluihin ja kustannustoimintaan erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 1975.

Seuraamme rakentamista

Rakennamme tietopalveluita, joiden avulla rakennusaine- ja tarviketeollisuus, urakoitsijat ja suunnittelijat löytävät päätöksentekijät oikeissa rakennusprojekteissa oikeaan aikaan. Keräämme tiedot puhelinhaastatteluin rakennuttajilta. Jatkuva yhteydenpito yritysten, valtion, kuntien ja yhteisöjen rakennuttajaorganisaatioihin on toimintamme perusta.

CityMark tarjoaa toimitilojen ja kiinteistöjen vuokranantajille ja rakennuttajille kattavasti tietoa kaupunkialueiden vuokralaisten jatkuvasti muuttuvista tarpeista. Tutkimme ja autamme teitä löytämään sopivat vuokralaiset toimitiloihinne ja kiinteistöihinne. Olemme jatkuvasti yhteydessä toimitilavuokralaisiin ja kartoitamme heidän nykyiset vuokrasuhteensa sekä tulevat tarpeensa. CityMark auttaa teitä optimoimaan hankintaprosessejanne ja saamaan vuokratilanne tehokkaaseen käyttöön.

Julkaisemme rakennusalan johtavia ammattilehtiä

Projektiuutiset ja Kiinteistöposti kuuluvat lehtiperheeseemme. Mediamme ovat vakiinnuttaneet asemansa toimivina mainosvälineinä rakennusalalla.

 

Tervetuloa tutustumaan meihin sekä tuotteisiimme!

Terveisin, RPT Byggfakta Oy:n väki

RPT Byggfakta Oy:n liikevaihto vuonna 2019 oli 7,6 milj. €. Palveluksessamme on Suomessa noin 60 henkilöä. Kuulumme kansainväliseen Byggfakta Group -konserniin, joka on Pohjoismaiden johtava rakennusalan tietopalvelujen tuottaja. 

Byggfakta Group

 

byggfakta_group
RPT Byggfakta Oy on osa kansanvälistä Byggfakta Group -konsernia. Byggfakta group on rakentamisen ekosysteemin ytimessä joka yhdistää kaikki osapuolet ja tarjoaa tiedoilla johtamisen työkalut liiketoiminnan edistämiseksi.

Ajankohtaisia Byggfakta Group -konsernin uutisia ja mediaa alla olevasta linkistä.

Byggfakta Group tiedotteet   Lisätietoja Byggfakta Groupista

Ota yhteyttä

Tutustu tuotteisiin, mainosta palvelussa tai kysy lisätietoja.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

09 809 911

asiakaspalvelu@rpt.fi


Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 8-16