RPT_logo_2021 _1_
Sitoutunut | Ammattilainen | Kunnianhimoinen | Tiimipelaaja

RPT Byggfakta Oy

RPT Byggfakta Oy on puolueeton kiinteistö- ja rakennusalan tietopalveluihin sekä kustannus­toimintaan erikoistunut yritys, joka on toiminut vuodesta 1975 lähtien. Se on Suomen johtava kiinteistö- ja rakennusalan tiedon jalostaja, joka tarjoaa alan yrityksille työkaluja tiedolla johtamiseen.
RPT Byggfakta on osa kansainvälistä Byggfakta Group -konsernia.

RPT Byggfakta tietää, mitä ja milloin Suomessa rakennetaan sekä kuka rakentaa, suunnittelee ja urakoi. RPT Byggfaktan tieto­palveluja käyttämällä rakennus­tarviketeollisuus, urakoitsijat, suunnittelijat sekä muut kiinteistö- ja rakennuspalveluja tarjoavat yritykset tavoittavat rakennus­hankkeiden päättäjät juuri oikeaan aikaan. RPT:n asiakkaalla on mahdollisuus tavoittaa myös pohjoismaisten rakennus­hankkeiden päätöksentekijät.

 

Kiinteistö- ja rakennusalan tietokannat

RPT SMART -tietokanta sisältää tiedot Suomen merkittävimmistä rakennusprojekteista. RPT:n tutkimushenkilöstö kokoaa tiedot hankkeista pääasiassa puhelinhaastatteluin. RPT SMARTin ajan tasalla olevien tietojen pohjana on jatkuva yhteydenpito yritysten, valtion, kuntien ja yhteisöjen rakennuttaja­organisaatioihin.

CityMark on ainutlaatuinen tietokanta toimitilojen vuokramarkkinoilla. Suomessa kymmenen vuoden ajan toiminut CityMark on linkki toimitiloja vuokralle tarjoavien kiinteistön­omistajien ja uusia tiloja etsivien yritysten välillä. Kiinteistönomistajat voivat CityMarkin tietokantaa hyödyntämällä osoittaa markkinointinsa toimitiloja hakeville yrityksille juuri oikeaan aikaan. Palveluun kuuluvat CityMark Lead, CityMark Project ja CityMark Move.
SIR Tietokanta auttaa yrityksiä kohdentamaan palvelu- ja tuote­markkinointinsa asunto-osakeyhtiöiden päättäjille. Yli 30 vuotta toimineesta tietokannasta löytyy tänä päivänä taloyhtiön yhteystietojen lisäksi tietoa rakennuksen valmistumisvuodesta, huoneistojen lukumäärästä ja lämmitysmuodosta.

Ammattilehdet, verkkomessut, kvartaaliraportti

RPT Byggfaktan mediaan kuuluvat rakennusalan johtavat aikakauslehdet Projektiuutiset ja Kiinteistöposti sekä niiden verkkosivut. Ne ovat toimiva markkinointikanava kiinteistö- ja rakennusalan yrityksille. Projektiuutisissa esiteltävät rakennushankkeet sekä jakelu perustuvat RPT SMART -tietokantaan ja Kiinteistöpostin jakelu perustuu SIR Tietokantaan.

RPT Byggfaktan julkaisema rakentamisen aloituksista kertova Rakennusalan trendit -raportti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Se tarjoaa kiinnostavaa tietoa rakentamisen senhetkisestä tilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä. Kvartaaliraportin tiedot saadaan RPT SMART -tietokannasta.
Kiinteistö- ja rakennusalan ByggSMART-verkkomessut järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Messutapahtumaan sisältyy rakennusalan yritysten keynote-puheenvuoroja sekä asiantuntija­paneeleja.

Tieto markkinoinnin perustana

Tiedolla johtamista painottavat RPT Byggfaktan tuotevalikoimaan kuuluvat Analytics PRO, LiveStat ja markkina-analyysi.
Analytics Pron avulla on mahdollista muuttaa yrityksen sivuston kävijät nopeasti ja tehokkaasti myyntiä hyödyttäviksi liideiksi. LiveStat on yksi rakennusalan parhaita työkaluja päätöksenteon tueksi. Se antaa yleiskuvan kaikista yrityksen kannalta merkityksellisistä rakennusprojekteista, rooleista ja yhteistyö­kumppaneista.

Markkina-analyysiin kerätty tieto on ratkaisevaa, kun yritys haluaa tehdä oikeita päätöksiä ja priorisoida resurssit oikein. Markkina-analyysin avulla voidaan muun muassa kartoittaa tuotteen tai palvelun markkina­potentiaalia sekä tehdä markkinatutkimus uuden tuotteen lanseerauksen yhteydessä.

Materiaali- ja tuoteportaali

Rakennusfakta on Suomen suurin verkkopalvelu rakennusalan materiaaleille ja tuotteilla. Portaalissa mukana olevat yritykset voivat esitellä kattavasti tuote- ja materiaali­tarjontaansa sekä olla mukana uutiskirjeessä.

Rakennusfaktan sisältö on suunnattu ammattirakentamisen päättäjille. Sivusto tavoittaa vuosittain noin 700 000 kävijää.
Tervetuloa tutustumaan meihin sekä tuotteisiimme!

Terveisin RPT Byggfakta Oy:n väki

Palveluksessamme on Suomessa noin 60 henkilöä. Kuulumme kansainväliseen Byggfakta Group -konserniin, joka on Pohjoismaiden johtava rakennusalan tietopalvelujen tuottaja. 

Byggfakta Group

 

byggfakta_group
RPT Byggfakta Oy on osa kansanvälistä Byggfakta Group -konsernia. Byggfakta Group on rakentamisen ekosysteemin ytimessä, joka yhdistää kaikki osapuolet ja tarjoaa tiedoilla johtamisen työkalut liiketoiminnan edistämiseksi.

Voit lukea ajankohtaisia Byggfakta Group -konsernin uutisia alla olevasta linkistä.

Byggfakta Group -tiedotteet   Lisätietoja Byggfakta Groupista

Ota yhteyttä

Tutustu tuotteisiin, mainosta palvelussa tai kysy lisätietoja.

Ota meihin yhteyttä

09 809 911

asiakaspalvelu@rpt.fi


Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 8–16