Byggefakta FI
hero-byggeplads03

Älä jää paitsi hankinnoista, joissa tarvitaan palveluitasi ja tuotteitasi.

Käytä aikasi vain relevanttien hankintojen läpikäymiseen ja arvioimiseen. Autamme sinua keskittymään oikeaan hankintaan oikeaan aikaan.

Kokeile hankintaseurantapalvelua

Edistyksellistä seurantaa kaikista julkisista hankinnoista

Kokoamme kaikki Suomessa julkaistut hankinnat. Käytämme tekoälyä ja päivittäistä manuaalista tarkistusta varmistaaksemme, että et jää paitsi liike­toiminta­mahdollisuuksista.

Tämä tapahtuu tarkastelemalla ja indeksoimalla kaikki hankinta-asiakirjat jokaisesta tarjous­pyynnöstä. Hakusanavalvontamme seuraa päivittäin julkaistavista tuhansista dokumenteista teidän liike­toimintanne kannalta tärkeitä termejä.

Kaikki tiedot esitetään modernissa käyttö­liittymässä, jossa automaattiset yhteenvedot hankinta-asiakirjoista helpottavat päätöksentekoa siitä, mihin hankintoihin kannattaa keskittyä.

Varaa esittely hankinta­seuranta­palvelustamme.

Räätälöity seuranta
organisaationne mukaan

Autamme teitä harkituilla haku­kriteereillä ja tärkeillä termeillä, jotta saatte mahdollisimman relevantteja hankintoja.

Etsimme kaikista hankinta-asiakirjoista juuri teille sopivia ohjeita, kriteereitä ja kilpailu­etuja, jotka ovat olennaisia juuri teidän erityiselle palvelulle tai tuotteelle.

Kaikki tämä koostetaan moderniin käyttö­liittymään, jossa automaattiset yhteenvedot hankinta-asiakirjoista helpottavat päätöksen­tekoa siitä, minkä hankintojen kanssa työskennellä eteenpäin.


tender_kuva

 

Ratkaisevan tiedon yhteenveto

Tiivistämme hankinta-asiakirjojen tärkeimmät tiedot. Tämän ansiosta voitte nopeasti päättää, mihin hankintoihin osallistua ja jättää tarjouksia.

Koostamme kaikkien hankinta-asiakirjojen keskeiset vaatimukset, riskit ja muut olennaiset tiedot. Tämä säästää aikaanne ja auttaa ymmärtämään nopeasti, onko hankinta teille sopiva.

Monet tarjoajat Suomessa käyttävät paljon aikaa tutkien hankinta-asiakirjoja, vaikka eivät lopulta tee tarjousta.

Helpotamme niiden hankintojen tunnistamista, joihin kannattaa tehdä tarjous. Samoin on tärkeää nopeasti huomata ne hankinnat, joihin ei kannata käyttää enempää aikaa.

Seuraa julkisia hankintoja
alihankkijana

Hakusanojen valvonta dokumenteissa ei ole hyödyllistä vain niille, jotka aktiivisesti tekevät tarjouksia julkisiin hankintoihin. Se on hyödyllistä myös yrityksille, jotka eivät suoraan myy julkiselle sektorille.

Hakusanavalvonnan avulla voit nopeasti ja tarkasti tarkistaa kaikki hankinnat löytääksesi sinua koskevat ohjeet, kriteerit ja kilpailuedut. Tämä auttaa tunnistamaan juuri teidän palveluillenne tai tuotteillenne sopivat hankinnat.

Yritysanalyysin avulla, jossa nähdään, ketkä ovat aiemmin saaneet hankkeita, on helpompaa löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja rakentaa liikesuhteita. Selvität helposti, ketkä tarvitsevat esimerkiksi nostolavaa.

 

tender3

 

yritysanalyysi_tender2

 

Ketkä ovat aiemmin työskennelleet tämän hankintaa tekevän yrityksen kanssa?

Saat ainutlaatuisen edun alihankkijana. Byggfakta tekee jatkuvaa markkinatutkimusta, jossa suoritamme satoja puheluita päivittäin selvittääksemme, kuka rakentaa mitä, missä ja milloin.

Alihankkijana saat tämän tiedon avulla ainutlaatuisen käsityksen siitä, mitkä yritykset sinun tulisi kontaktoida osallistuaksesi voittavaan tarjoukseen tässä hankinnassa. Näet suoraan, ketkä ovat historiallisesti työskennelleet tämän hankintaa tekevän yrityksen kanssa.

Löydä oikea (ja väärä) hankinta oikeaan aikaan!

Haluan esittelyn Byggfakta Tenderin toiminnasta ja nähdä, miten voisin hyötyä sen käytöstä.