RPT_logo_2021 _1_
header

Customer Success Manager

 

💡 Onko sinulla kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta ja etsit seuraavaa ura-askelta asiakkuuksien hallinnan parissa?

🛠 Kiinnostaako sinua toiminta rakennustoimialan yritysten kanssa?

🙋 Yhdistyykö sinussa ratkaisukeskeinen, konsultoiva ja tulosorientoitunut työote?
 

Jos vastasit kolme kertaa KYLLÄ, tämä paikka voi olla sinua varten!
 

👉 Etsimme palveluhenkistä ja myynnillistä Customer Success Manageria työskentelemään keskeisessä roolissa asiakashoitomallin ytimessä. Huolehdit sinulle nimetyistä asiakkuuksista ja edistät RPT SMART -tietopalvelun käyttöä muun muassa viikoittaisilla asiakaskoulutuksilla. Liityt osaksi kuuden hengen Customer Success tiimiä, joka viettää toimeliasta työarkeaan Espoon Kivenlahdessa.
 

🤝 Työarkesi Customer Success Managerina. Tehtävänäsi on vastata sinulle nimetyistä asiakkuuksista konsultoivalla ja myynnillisellä asenteella. Koulutat uusia asiakkaita RPT SMART -tietopalvelun käytössä ja varmistat, että asiakkaasi saavat itselleen parhaan liiketoimintahyödyn palvelua käytettäessä. Tavoitteenasi on sekä tukea asiakasta että tunnistaa potentiaalisia ostosignaaleja, ja tartut haastaviinkin tilanteisiin asiakasta palvelevalla ja ratkaisukeskeisellä otteella. Olet työviikkosi aikana aktiivisesti yhteydessä asiakkaidesi kanssa, minkä lisäksi järjestätte Customer Success tiimin kesken viikoittaisia RPT SMART -tietopalvelun koulutuswebinaareja. Tiimisi lisäksi teet yhteistyötä työarjessasi myyjäkollegoidesi kanssa, ja työskentelet pääsääntöisesti Kivenlahden toimistolta käsin.
 

🎁 RPT Byggfakta tarjoaa sinulle:

 • Avoimen palkkarakenteen, joka muodostuu kokemuksesi mukaan noin 2300–3000 € kuukausipalkasta ja tiimibonuksesta
 • Tilaisuuden oppia rakennusalasta ja mahdollisuuden osallistua aktiivisesti asiakkuuksien hallinnan kehittämiseen
 • Huumorintajuisen työyhteisön ja kannustavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen
 • Etenemismahdollisuuksia esimerkiksi erikoistumalla yrityskohtaisiin asiakaskoulutuksiin, tai pidemmällä aikavälillä tiimin esihenkilönä toimimiseen
   

🫵 Voit olla etsimämme Customer Success Manager, jos

 • olet työskennellyt asiakasrajapinnassa ja sinulla on kokemusta esimerkiksi asiakaskoulutuksista, uusasiakashankinnasta tai asiakkuuksien hallinnasta
 • rakennusala on sinulle entuudestaan tuttu tai olet motivoitunut oppimaan alasta
 • sinulla on ymmärrystä liiketoiminnasta ja valmiutta lähteä rohkeasti kehittämään asiakashoitomallia
 • olet järjestelmäorientoitunut ja hallitset keskeiset MS Office -järjestelmät
 • kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi – ruotsin kielen taidon katsomme eduksi
 • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, kuten kaupallisen alan tutkinto
   

👏 Innostuitko? Lähetä meille CV:si. Hakuaika päättyy 6.6.2023, mutta haethan mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo ennen haun päättymispäivää. Lisätietoja tästä tehtävästä saat, kun olet yhteydessä Minjonin Kukka Roineeseen (kukka.roine@minjon.fi / +358 40 773 9888) tai Kati Kyngäkseen (+358 50 917 9501 / kati.kyngas@minjon.fi).
 

📍 RPT Byggfakta on rakennusalan tietopalveluihin ja mediaratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka tuottama tieto ja työkalut tarjoavat ammattirakentamiselle parhaat ratkaisut. Pohjoismaiden suurin rakennusalan tietopalvelu RPT SMART kattaa kaikki merkittävät suomalaiset rakennushankkeet ja toimijat. RPT on osa kansainvälistä Byggfakta Group -konsernia, joka on listattu Tukholman pörssissä. Henkilöstöä Suomessa on reilut 80 henkeä ja toimistot sijaitsevat Espoon Kivenlahdessa sekä Tampereen Hervannassa.

Hakuaika alkaa: 30. toukokuuta 2023

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen ja kokoaikainen

 

Tästä hakuprosessista vastaa Minjon Oy asiakasyrityksen puolesta.

Minjon on vuonna 2016 perustettu rekrytointialan yritys, joka auttaa yrityksiä ja työntekijöitä löytämään toisensa. 

Uskomme, että huippusuorituksiin päästään motivaation siivittämänä ja haluamme auttaa yrityksiä löytämään motivoituneita tekijöitä tiimeihinsä. Motivoituneet osaajat löytävät meidän kautta erilaisia kaupallisen ja juridisen alan työpaikkoja. Teemme sekä suorarekrytointeja että henkilöstövuokrausta. 

Arvostamme aitoa välittämistä, innostumista ja haluamme aina ylittää niin hakijoidemme kuin asiakkaidemme odotukset! Vaalimme hyvää tiimihenkeä ja uskomme, että työnteon pitää olla hauskaa.

Psst! Tarjoamme työnhakijoille sparrausta ja apua työnhakuun nyt myös urapalvelumme kautta. Käy katsomassa www.minjon.fi/shop jos kaipaat motivaatiovalmennusta, uravalmennusta tai jeesiä työnhaun tärkeimpien dokumenttien kanssa!

Sähköposti: kukka@minjon.fi
Sijainti: Yrjönkatu 29 A

Lähetä hakemus alla olevalla lomakkeella ja tule mukaan tiimiimme.

Ota yhteyttä

Sovi demoaika, tutustu tuotteisiin, mainosta palvelussa tai kysy lisätietoja.

Ota meihin yhteyttä

09 809 911

asiakaspalvelu@rpt.fi

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 8–16