RPT_logo_2021 _1_
Market Insight

Market Insight

– Markkinakatsaus rakennusalan toimijoille

Analysoi markkinasi ja rakenna strategiasi

Market Insight on rakennusalan paras työkalu, jolla saat yleiskatsauksen kaikista yrityksesi kannalta tärkeistä rakennusprojekteista.  Market Insight tarjoaa monipuolisesti tietoa koko maan rakennusprojekteista, alueellisista hankkeista sekä eri yritysten rooleista ja referensseistä.

Market Insightin käyttäjänä voit luo­da kaavioita ja kuvaajia, jotka antavat visuaalisen kuvan juuri sinua kiinnostavan toimialueen kehityksestä ja markkinatilanteesta. Tämä vaatii ainoastaan kirjautumisen ja muutaman napsautuksen – ja sinulla on yleiskuva markkinatilanteesta.

Market Insight mahdollistaa tietojen monipuolisen suodattamisen, ja voit esi­merkiksi poimia haluamasi projekti­tyypit tietyltä alueelta. Mahdol­li­suuksia on monia - ja tämä kaikki vain yhden kirjautumisen takana.

Market Insightin kaaviot ovat ­dynaamisia ja päivit­tyvät automaattisesti, kun vaihdat suodattimia. Market Insightin tarjoamia yhdistelmiä on lähes loputtomasti: voit rajata tietoja haluamallasi tavalla ja luo­da juuri sinun tarpeisiisi sopivan markkina­katsauksen.

Suodata rakennusprojekteja koskevaa tietoa

Market Insight sisältää laajan valikoiman edistyneitä suodattimia, joiden avulla voit luoda erittäin tarkkoja tilastoja yritystäsi kiinnostavista rakennusprojekteista.

Voit esimerkiksi suodattaa kaikki rakennusprojektit alaryhmiin ja yhdistää ne vaiheeseen, urakkamuotoon, kerrosten lukumäärään, rakentamisen aloitukseen, valmistumiseen ja moneen muuhun. Tämä tarkoittaa, että voit luoda yksinkertaisen yleiskatsauksen sinulle tärkeistä rakennusprojekteista.

kartta_dn

Yksityiskohtaiset tilastot alueiden ja kuntien rakentamisesta

Market Insight tarjoaa hyvän yleiskuvan eri alueista ja toimijoista. Näet helposti ja yksinkertaisesti esimerkiksi hankelistat, rakennushankkeiden lukumäärän ja kokonaishinnan. Market Insightista voit katsoa aktiivisimmat arkkitehdit, suunnittelijat ja urakoitsijat.

Suodattimien avulla voit tehdä entistä tarkemman näkymän ja valita juuri sinua kiinnostavat rakennustyypit. Näin saat vain muutamalla napsautuksella yleiskatsauksen liiketoimintamahdollisuuksistasi alueittain.

Haluatko tietää enemmän Market Insightin
tarjoamista mahdollisuuksista
?

Hae roolien mukaan

Selaa rakennushankkeita
päättäjäroolien mukaan

Market Insight -palvelussa voit lajitella rakennusprojektit muutamalla napsautuksella. Sinulla on mahdollisuus hakea kaikki päättäjäroolit eri projekteihin yhdistettynä. Voit esimerkiksi helposti nähdä, kuka vastaa paloturvallisuusasioista tietyllä alueella ja tietyntyyppisessä rakennusprojektissa. Tai voit katsoa suurimmat pääurakoitsijat alueittain, erikoisprojekteissa sekä paljon muuta tietoa, josta sinulla on lii­ketoiminnassasi hyötyä.
On monia vaihtoehtoja yksityiskohtaisten tilastojen luomiseen niiden rakennushankkeen päättäjien osalta, joihin haluat keskittyä!

Pyydä Market Insight esittely jo tänään!

Näe eri toimijoiden referenssit

Katso rakennusalan toimijoiden
yhteisiä referenssejä

Market Insightissa on mahdollisuus tarkastella toimijoiden välisiä referenssejä. Market Insightin avulla saat tietoosi, mitkä yritykset tekevät yhteistyötä - sekä yleisesti että yksittäisissä projekteissa. Voit myös valita tietyn rakentajan tai tarkastella kaikkia tietyn kategorian projekteja.

Referenssitoiminnon avulla on mahdollista nähdä, keiden arkkitehtien, insinöörien ja urakoitsijoiden kanssa valittu asiakas tyypillisesti työskentelee. Tämä voi olla ratkaiseva tieto, kun esimerkiksi avaimet käteen -sopimusta varten on kokoamassa vahvaa joukkuetta. Voit myös käyttää toimintoa nähdäksesi referenssit pääurakoitsijoiden ja alihankkijoiden välillä.

Aloita Market Insightin käyttö

Kolme versiota Market Insightista

Market Insight
- 3 versiota eri tarpeisiin

Market Insight SMALL on suunnattu sinulle, joka tarvitset markkinakatsauksen, jossa keskitytään hankelistoihin ja projekteihin. Muutamalla napsautuksella näet, kuinka markkinasi jakautuvat esimerkiksi segmentteihin, liiketoimintamuotoihin ja alueisiin. Saat samalla yleiskatsauksen yritysten kärkihankkeista, jotta voit tunnistaa kohderyhmäsi yksittäisten segmenttien sisällä.

Market Insight MEDIUM on suunnattu sinulle, joka tarvitset yksityiskohtaisen markkinakatsauksen alue- ja kuntatasolla segmentoituna. Näet kaikki yksityiskohdat kunkin kunnan rooleista, segmenteistä, sopimustyypeistä ja toimijoista. Rakentaminen eroaa suuresti eri kuntien välillä.

Market Insight LARGE on suunnattu sinulle, joka haluat täyden markkinanäkemyksen, työskennellä proaktiivisesti projektin koko arvoketjussa sekä referenssien ja yhteistyömallien parissa. Saat tärkeää tietoa, jonka avulla voit työstää markkinoita aikaisempaa strategisemmin ja ennakoivammin.

Market Insight
+ Materiaalit

-  Näkemys käytettyihin materiaaleihin ja toimittajiin

Laajenna Market Insightia Materiaalit-toiminnolla ja saat katsauksen markkinaosuuksista ja kilpailijoiden yhteistyökuvioista. Saat ainutlaatuista tietoa siitä, ketkä rakentajat, arkkitehdit ja alihankkijat käyttävät tuotteitasi sekä ketkä toimijat pitävät sinun tai kilpailijoiden tuotteista.

Materiaalit-toiminto on suunnattu sinulle, joka haluat tietoa alan markkinaosuuksista ja mieltymyksistä.

Kuule lisää vaihtoehdoistasi

market-insight-materials

 

Haluatko tietää, mitä mahdollisuuksia Market Insight tarjoaa yrityksellesi?

Täytä oheinen lomake niin kerromme, miten yrityksenne voi hyötyä Market Insightista.